Home Rólunk Szolgáltatás Hírek Kapcsolat
Szolgáltatás
Bárhol – Bármikor

Meghibásodott számítógépének javítását illetve egyéb szolgáltatásinkat otthonában vagy irodájában végezzük. Jelentse a hibát telefonon, e-mailben vagy weboldalunkon keresztül és egyeztessen velünk egy Önnek megfelelő időpontot, és munkatársunk házhoz megy, hogy a hibát a lehető leggyorsabban elhárítsa.    

Milyen előnye van, ha olyan szervizt választ, aki házhoz megy?

Tisztában vagyunk azzal, hogy nehézkes és időigényes

 • számítógép csatlakozóinak szét- és összeszerelése
 • a gép szervizbe szállítása akár autóval, de különösen tömegközlekedéssel
 • cipelni egy nehéz gépet, különösen nők számára
 • nincs elegendő mód és idő elmondani a szervizesnek a hibajelenséget
 • várni legalább 2-3 napot, esetenként akár heteket a javítás elkészülésére*
 • a javítást követően a visszaszállításról gondoskodni
 • ha valami probléma továbbra is fennáll, a folyamatot újrakezdeni az elejéről

Ezzel szemben a helyszíni javítás által nyújtott szolgáltatás során:

 • nem kell a számítógépet szét- vagy összeszerelni
 • szállítással és cipekedéssel bajlódni
 • napokat várni a javítás elkészülésére; ez a lehető leggyorsabb javítási mód
 • figyelemmel kísérheti gépét a javítás során*, így azonnal megbizonyosodhat róla, hogy munkatársunk mennyi munkaórát dolgozik gépével, továbbá arról is, hogy a hiba valóban javításra került. Így biztos lehet benne, hogy csak az elvégzett munka után fizet
 • a helyszínen mondhatja el és mutathatja meg a szervizesnek a hibajelenséget, így nem fordulhat elő, hogy szerviz félreérti a felvázolt hibát
 • bármely egyéb kérdésére is azonnali választ kaphat
 • a szervizes a hely- és rendszer ismeretében hasznos megoldásokat és tanácsokat adhat
 • nem utolsó sorban bizonyos hibák csak a helyszínen javíthatóak Pl.: hálózati problémák, Internetes kapcsolódási gondok, Router beállítás, nyomtatási hibák, stb.

Az általunk végzett javításokra és beszerelt alkatrészekre teljes körű garanciát vállalunk!

Mintha ott lennénk

Elakadt? Azonnali megoldásra van szüksége? A telefonos segítség nem elegendő?    

Segítséget nyújtani nagyon nehéz anélkül, hogy látnánk a másik fél konfigurációját, illetve a monitorán történő eseményeket. Láthatatlan számítógép esetén tovább nehezíti dolgunkat, ha a kisegítendő fél más nyelvű operációs rendszert használ és a menük nevét fejből kell ismernünk vagy kitalálnunk, de még annál is rosszabb, ha a másik fél eltérő operációs rendszert használ, mint mi.

Ilyen esetek megoldását szolgálja meglévő partnereink számára indokolt esetekben a távsegítség szolgáltatás.

Háztól házig

(Szervizelés, tesztelés telephelyünkön, elszállítással és visszaszállítással)

A helyszínen nem javítató, pl. újratelepítést, tesztelést, hardverbővítést vagy más hosszasabb javítást igénylő munkák során is megkíméljük a szervizbe szállítással járó kényelmetlenségektől.    

A helyszínen nem javítató, pl. újratelepítést, tesztelést, hardverbővítést vagy más hosszasabb javítást igénylő munkák során is megkíméljük a szervizbe szállítással járó kényelmetlenségektől.

A háztól házig szolgáltatás magában foglalja a megadott címre történő kiszállást, a javításra szoruló eszközök kézhezvételét, az árajánlat elfogadását követő javítást, a visszaszállítást, és az eszköz újbóli működésbe állítását.

A legfontosabb feladat számunkra, hogy ügyfeleink adatait, programjait és a felhasználói felületet teljes tartalmát visszaállítsuk eredeti állapotába. Minden újratelepítést igénylő javítást megelőzően a merevlemez teljes tartalmáról biztonsági másolatot készítünk, melyet a telepítés végén a gépre a felhasználó felülettel, beállításokkal együtt visszaállítjuk. A biztonsági mentést igény szerint a kívánt ideig megőrizzük. A gép javítás utáni beüzemelése során igény szerint lehetőség van beállítások vagy más változtatás kérésére.

A munka nem állhat meg!

(Csere gép, igény esetén)

Az előre tervezhetően több napos kivizsgálás, szerviz munkák esetén csere-számítógépet tudunk biztosítani.    

A csereeszközzel biztosítható a folyamatos munkavégzés. Tökéletesen megfelel általános irodai feladatok elvégzésére. Játékra, nagy hardverigényű pl. grafikai munkákra, illetve alkalmazások fejlesztésére nem alkalmas.

Cseregép szolgáltatásunk VIP ügyfeleink részére ingyenes.

Emeljen a teljesítményen

(Hardver-, szoftvervásárlás, bővítés)

Kevés a szabad tárkapacitás? Nehezen indul el a gép? Lassan tölti be a programokat, képeket vagy fájlokat?    

Az esetek nagy részében memória, merevlemez illetve egyéb minimális költség ráfordítás mellett varázsolható számítógépe újszerűvé. Az elvégzett fejlesztések után gépe új fényében tündökölhet, és segítségével gyorsabban működhet, ezzel is biztosítva a jobb alkalmazkodást a megnövekedett méretű és mennyiségű fájlok (fotók, filmek stb.) vagy játékok számára.

A felújítás nem megoldás? Esetleg új számítógépre vágyik?

A hipermarketek korában a csábítóan alacsony ár mellett hajlamosak vagyunk megfeledkezni arról, hogy vannak termékek, amelyek megvásárlásához kevés csak leemelni a polcról. A számítógép is ezek közé tartoznak. A pontos felhasználói igények felmérése, ahhoz megfelelő konfiguráció megválasztása majd hozzáértő összeszerelés hiányában az újonnan beszerzett számítógép sok bosszúságot okozhat.

Bízza szakemberre a választást! Vállaljuk egyedi konfigurációk, asztali-, hordozható, és kézi számítógépek összeállítását, bővítését, tesztelését, telepítését és karbantartását az Ön igényei szerint.

(Ajánlatot kérek)

Mentő ötlet

(Vírusirtás, Adatmentés stb.)

Kártevő mentesítés

A legnagyobb óvatosság ellenére is bekövetkezhet a baj, amely vagy számítógépünk rendeltetésszerű működésében vagy adataink sérülésében nyilvánul meg. Ezt okozhatja egyik legnagyobb ellenségünk: a vírus, vagy a gép lelkének: a Windows-nak megsérülése.    

Tapasztalataink szerint az egyetlen és hatékony védelem ellenük, minden elővigyázatosság mellett a rendszeres vírus ellenőrzés – szükség szerint – vírusmentesítés és az időszakos adatmentés.

A számítógép vírusfertőzésének leggyakoribb módjai:

 • Web böngészés következtében
 • Chat programon keresztül: MSN, Skype, ICQ stb.
 • Letöltött fájlokon keresztül
 • E-mail érkezésével
 • Fertőzött adathordozó csatlakoztatásával
 • Más fertőzött számítógépről helyi hálózaton keresztül

Ha a kártevő bejut a számítógépbe sok bosszúságot vagy kárt okozhat a számítógépben, és azon túl.

A leggyakoribb vírus okozta károk:

 • Adatlopás (tárolt adatok, felhasználói szokások, billentyű leütések lopása)
 • Adathalászat (személyes adatok, azonosítók, jelszavak, bankkártya adatok megszerzése)
 • Személyes vagy rendszer működéséhez szükséges fájlok törlése, módosítása
 • Emelt díjas telefonszámok hívása

Akár észlelt a számítógépén működési rendellenességet, akár biztonságban szeretné tudni adatait, hívja munkatársunkat és vírusmentesítjük vagy elvégezzük az adatmentést gépén kényelmesen otthonában vagy irodájában a helyszínen.

Adatmentés és helyreállítás

Belegondolt már, hogy mennyi értékes adatot veszítene el, ha:

 • Hírtelen elromlik vagy ellopják számítógépét
 • Beletöröl véletlenül egy könyvtárba, letöröl egy fontos fájlt
 • Meghibásodik a merevlemez?

Az adatok biztonsága érdekében a legfontosabb alapszabály az időszakos adatmentés. Ez adat mennyiségtől függően történhet többféle adattárolóra:

 • Kevesebb - néhány Gb-nyi - adat mentés esetén DVD lemezre, USB háttértárolóra (flash drive)
 • Nagyobb adatmennyiség – kb. 10 Gb felett – esetén külső merevlemezre, NAS hálózati tárolóra, vagy külső szerverre.

Ha mégis bekövetkezett az adatvesztés a legtöbb szoftveres hiba által keletkezett sérülések kijavíthatóak és az adatok megmenthetőek.

Ne várja meg, hogy bekövetkezzen az adatveszteség! Foglalkozzon a megelőzésével! Mi segítünk kiválasztani az optimális megoldást!

Webre fel!

(Weboldalkészítés, karbantartás)

A weboldal alapvető eleme egy sikeres vállalkozásnak! Egyre többen használják az internetet üzleti céllal. A weboldal már nem csak egy névjegykártya a világhálón, hanem egy értékesítési csatorna is amely jelentős szerepet játszik az ügyfélszerzésben.    

A weboldal alapvető eleme egy sikeres vállalkozásnak! Egyre többen használják az internetet üzleti céllal. A weboldal már nem csak egy névjegykártya a világhálón, hanem egy értékesítési csatorna is amely jelentős szerepet játszik az ügyfélszerzésben. A legtöbben már az interneten keresnek új szolgáltatást, terméket és információt. Ezért szükséges kialakítani egy komplett értékesítő elveken alapuló online megjelenést, mely új és rendszeres ügyfeleket biztosít cégének. Fontos, hogy a weboldal készítés végeredménye egy kellemes kisugárzású, átlátható, letisztult weblap legyen. Rendelkezzen izgalmas tartalommal és mutassa be részletesen a vállalkozás értékét.

Bízza ránk weblapjának elkészítését, vagy meglévő honlapjának felújítását, karbantartását! Lépjen kapcsolatba velünk, szívesen állunk rendelkezésére!

A vállalkozások számára egy komolyabb rendszerleállás, Internetes kapcsolat megszakadása, vagy nyomtatási hiba jelentősen akadályozza a munkavégzést továbbá minden kiesett munkaóra komoly anyagi veszteséget jelent. Ezért a gyors reakció idő és a hiba lehető leggyorsabb elhárítása mindennél lényegesebb. Az állandó alkalmazásban álló rendszergazdákkal szemben cégünkkel, mint rendszergazdai szolgáltatást nyújtó céggel az előre tisztázott fix költségeken túl nincs más rendszerüzemeltetéssel kapcsolatos járulékos költség, nem kell a szabadsággal, betegséggel és egyéb juttatások költségeivel számolni. Ezen túl állandó rendelkezésre állást, helyszíni- vagy távoli informatikai szolgáltatásokat biztosítunk.

Vállaljuk rendszere szakszerű felügyeletét átalánydíjas szerződéses vagy eseti megbízás formájában:

 • operációs rendszer telepítése, frissítése, hibák kijavítása (Windows)
 • vírusirtás (vírus, féreg, trója stb.)
 • internet beállítás, megosztás
 • vezetékes-, és vezeték nélküli hálózatok kiépítése, VPN
 • levelező program telepítése beállítása
 • nyomtató telepítés, beállítás
 • irodai szoftverek telepítése, beállítása
 • „elszállt” partíciók visszaállítása
 • particionálás (merevlemez több részre osztása)
 • túlmelegedési lassulási problémák megoldása
 • adat és fájl megsemmisítése, törlése
 • windows jelszó törlése
 • új / egyedi számítógép összeállítása
 • hardver eszközök beszerelése, beállítása
 • hardver alkatrészek beszerzése és beszerelése
 • informatikai tanácsadás és oktatás
 • sebesség optimalizálás
 • adatok titkosítása
 • távoli segítségnyújtás (meglévő ügyfeleknek)
 • számítógép koszmentesítése
 • adatmentés
 • számítógép karbantartása
 • hálózati adattároló beüzemelése (NAS)

számítógép javítás, Peti Balázs, számítógép szerviz, számítógép szerelő, notebook javítás, laptop szerviz, számítógép javítás budapest, számítógép szerviz budapest, számítógép szerelő budapest, notebook javítás budapest, laptop szerviz budapest, PC javítás, Számítógép szerviz, Laptop és Számítógép Javítás a helyszínen! Ingyenes kiszállás: Budapest, Budaörs, Dunakeszi, Szentendre, Leányfalu, Tahitótfalu, Kisoroszi, Kaszásdülő, Káposztásmegyer, gyors, karbantartás, budapest számítógép, helyszíni, számítógép szerviz, számítógép javítás, pc szerviz, notebookjavítás, otthon, szerviz, javítás, laptop szerviz, rendszergazda, profi, iphone, android, telefonjavítás, windows, vírusirtás, windows telepítés, honlap készítés, web design, adatmentés